دسته : روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 8 KB
تعداد صفحات : 11
بازدیدها : 310
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلاثرات آرامش بخش موسیقی
موسیقی با تأثیر روی مغز، اندورفینها (مورفینهای داخلی) را افزایش میدهد و به این ترتیب روی گیرندههای عصبی تأثیر میگذارد. در واقع اثر موسیقی روی بدن ناشی از اثر آن روی مغز است. مغز جایی است كه احساس آرامش از آن نشأت میگیرد. استرس و اضطراب را كاهش میدهد و یك محیط آرام ایجاد میكند. نه تنها موسیقی به افراد كمك میكند كه آرامش داشته باشند، بلكه به گروههای بزرگ در اجتماعیشدن و برطرف شدن انزواطلبی كودكان نیز كمك میكند.
علاوه بر این، از موسیقی برای بیان احساسات نیز میتوان استفاده كرد. احساساتی نظیر خشم غیر قابل كنترل، غم و غصه ناشی از دست دادن یك عزیز یا در مورادی كه فرد دچار شكست و از هم پاشیدگی درونی شده است، با در اختیار گذاردن آلات موسیقی این امكان را به او میدهیم كه چنین احساساتی را بیرون بریزد و خود را تخلیه كند.
در مطالعات انجام شده، بیشتر از موسیقی كلاسیك برای ایجاد آرامش استفاده شده است. گرچه به نظر میرسد چنین اثراتی برای موسیقی سنتی ایرانی نیز قابل مشاهده است. ...
...
متن انتهایی:
برگزاری جلسات موسیقی (نواختن ساز، آواز خواندن، حركات خلاق، بازیهای موسیقی و رقص) برای كودكان خردسال معلول و عقبماندهها علاوه بر افزایش یادگیری، كمك میكند تا این كودكان اجتماعیتر شوند.
موسیقی با صدای بلند هم گاهی برای درمان استفاده میشود. یك تحقیق در مورد درمان كودكان مبتلا به ادم مغزی با موسیقی بالای 70 دسیبل برای تحریك سیستم پاسخگویی به استرس و در نتیجه افزایش میزان آدرنال ترشحی (تحریك محور هیپوفیز- آدرنال) انجام شده است. این افزایش در استرس منجر به بالا رفتن میزان ضربان قلب، افزایش فشارخون و جریان خون مغزی و انقباض عروق محیطی میشود. در نتیجه افزایش فشار داخل مغزی منجر به بهبودی این كودكان میشود